Bruidsfotografie

Trouwfoto’s zijn een bijzonder mooie en leuke manier om deze belangrijke dag van jullie leven vast te leggen. Bruidsfotografie is een herinnering die je  jaren houdt en waar je altijd plezier aan beleeft. Ik vind het prachtig om de sfeer en details van jullie bruiloft vast te leggen in een sprekende foto.

De mooiste foto’s

De manieren om jullie bruiloft vast te leggen zijn eindeloos. Een intieme foto van het bruidspaar, een foto van alle uitgenodigden of een feestelijke foto van het feest; met mijn camera kan ik ieder moment vastleggen op een speciale bruidsfoto.
Om jullie bruiloft zo mooi mogelijk vast te leggen fotografeer ik met drie digitale spiegelreflexcamera’s met grote opzetflitsers en professionele lichtgevoelige objectieven. De scherpstelpunten van deze camera’s zorgen ervoor dat jullie foto’s niet alleen ontzettend mooi, maar vooral ook haarscherp worden. Daarnaast maak ik gebruik van een telelens, waarmee ik zowel grote-afstandsfoto’s als prachtige spontane close-ups van jullie kan maken.

Betaalbare bruiloft fotografie

Een bruiloft organiseren is vaak niet goedkoop en ik begrijp als geen ander dat jullie geen vermogen kwijt willen zijn aan een reportage met dure nabestellingen. Daarom bied ik betaalbare bruiloftreportages met eenvoudige afdrukmogelijkheden. Zo kunnen jullie deze bijzondere dag vast laten leggen zonder hoge kosten.

Het bruiloftreportage pakket

Een complete bruidsreportage kost slechts €550.

Voor dit bedrag ben ik drie uur aanwezig op de locatie en leg ik zo veel mogelijk momenten van jullie bruiloft vast. Natuurlijk is een uitbreiding van het aantal uren altijd mogelijk. Al deze foto’s bewerk ik en lever ik vervolgens op een DVD aan. Deze kun je dan zelf laten afdrukken waar en wanneer je maar wilt.

Fotoboek van jullie bruiloft

Jullie kunnen er ook voor kiezen om jullie favoriete foto’s van de bruiloft te bundelen in een fotoboek. Graag informeer ik je over de verschillende uitvoeringen van dit fotoboek.

Ga je binnenkort trouwen en wil je deze dag voor altijd vastleggen? Neem dan contact met mij op! Of laat je alvast inspireren door bruiloftreportages die ik heb gemaakt.